کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه

  • کد خبر: ۳۴۵۸۱۸
  • ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب درباره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، آن را تبلوری از اراده ملی و فرماندهی الهام بخش ایشان دانست و گفت: آنچه دشمن را به زانو درآورد، نه تنها قدرت نظامی بلکه اراده ملی پشت سر رهبری بود.

به گزارش شهرآرانیوز،  آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با بیان اینکه ظهور پربرکت مقام معظم رهبری در چند روز گذشته برای ملت یک روشنایی خاصی داشت، اظهار کرد: فرمایشاتی که مقام معظم رهبری دو روز گذشته در جمع مسئولین دستگاه قضائی کشور فرمودند دارای نکات قابل‌توجه و تحلیل است؛ ایشان فرمودند عامل قطعی و اصلی پیروزی ما در دفاع مقدس ۱۲ روزه اراده و انسجام ملی بود.

وی افزود: اراده ملی در آن نقطه به ظهور پیوست که امکانات نظامی، سیاسی و شهامت و شجاعت رزمندگان با فرماندهی مقام معظم رهبری مدیریت شد؛ آنچه دشمن انجام داد یک شبیخون سحرگاهی بود که چندین ماه روی آن کار کرده بود، دستگاه‌های جاسوسی دشمن اطلاعات، طرح‌ها و نقشه‌های عملیاتی را طی چندماه به دست آورده بود.

امام جمعه مشهد مقدس ادامه داد: اما آنچه مهم بود، برخورد با این شبیخون بود، مقام معظم رهبری به فاصله کمتر از دو ساعت برخوردی با این شبیخون کردند که گویا ایشان نیز چندین ماه است که شبیخون دشمن را پیش‌بینی کرده بودند و جریان دفاع به‌سرعت کار را به دست گرفت.

تغییر حالت از پدآفندی به آفندی

وی عنوان کرد: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ما تنها به مدت ۱۵ ساعت در مقابل حملات دشمن نقش پدافندی داشتیم، اما بعد از آن ما نقش آفند گرفتیم؛ یعنی فرماندهی مقام معظم رهبری موضع پدافندی کشور را با مدیریت و تدبیر خودشان به موقعیت آفند و موضع تهاجمی دشمن را به دفاعی تبدیل کردند؛ ما مهاجم شدیم و آنها در مقام دفاع قرار گرفتند.

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: موضع آفندی ما آن‌قدر قوی بود که برخی کارشناسان خارجی اعلام کردند که موشک‌های ایران خلأ‌های پدافندی اسرائیل که قابل رهگیری نبودند را نشانه می‌گرفتند و به هدف اصابت می‌کردند؛ لذا این فرماندهی دنیا را شگفت‌زده کرد که یک رهبر ۸۵ ساله این‌طور قوی در مقام فرماندهی نظامی و مدیریت ضربات مهلکی به رژیم صهیونی وارد کرده است.

ضربه مهلکی که سانسور شد

 وی بیان کرد: درنهایت اسرائیل مستأصل شد و به آمریکا پناه برد، اما خود آمریکا نیز با هدف قرارگرفتن پایگاه العدید قطر به دردسر افتاد؛ بعضی‌ها اعتقاد داشتند باید یکی از ناوگان‌های آمریکایی را بزنیم، اما خود رهبری این پایگاه را برای پاسخ به حمایت آمریکا انتخاب کردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: تمام امکانات ارتباطی و دستگاه‌های الکترونیکی که با ماهواره سنتکام در پایگاه العدید تمام منطقه را رصد می‌کرد، از بین رفتند؛ مقام معظم رهبری فرمودند اگر بنا شد این سانسور‌های آمریکا از بین برود تازه آن روز معلوم خواهد شد، موشک‌های ایرانی چه بلایی بر سر این پایگاه نظامی امریکا در منطقه آورده است.

دیپلماسی باید هماهنگ با میدان باشد

وی با بیان اینکه فرماندهی دیپلماسی نباید جدای از میدان عمل کند، زیرا مردم فرماندهی میدان را در پیروزی اخیر تجربه کردند، افزود: تمام این اقدامات و اجرای عملیات نظامی با قدرت فرماندهی و مدیریت مقام معظم رهبری صورت گرفت و این موضوع دارای پیام است.

 امام جمعه مشهد مقدس اضافه کرد: معتقد هستیم عزیزان مسئول بایستی به این نکته توجه داشته باشند که دیپلماسی ما نباید از میدان ما فاصله بگیرد؛ فرمانده میدان باید عرصه دیپلماسی را نیز هدایت کند؛ اینکه بعضی از عزیزان با بعضی‌ها مذاکره کنند و قرار بگذارند و بعد بخواهند اجازه را از مقام معظم رهبری بگیرند، درست نیست، مگر فرماندهی میدان ما این‌گونه بود.غلبه بر دشمن محصول اراده ملی است.

آیت‌الله علم‌الهدی با طرح این پرسش که چگونه مدیریت‌های داهیانه رهبری به ملت نسبت داده می‌شود، تصریح کرد: دلیل این نسبت وابستگی و دل‌بستگی ملت به مقام معظم رهبری است؛ مردم پشت رهبر ایستادند، لذا فرایند مدیریت فرماندهی مقام معظم رهبری به ملت منسوب است و خود رهبری نیز این موضوع را به اراده ملی تعبیر می‌کنند؛ به خاطر این‌که اراده ملی قوی‌تر و نیرومندتر از قبل امروز پای کشور و نظام خود ایستاده است.

 وی عنوان کرد: این فرماندهی تبلور اراده ملی است و بعد دوم اراده ملی نیز انسجامی است که امروز در کشور به وجود آمده است؛ مردم عزیز ما در مقام مقاومت و مقابله با دشمن تمام اختلافات در بینش‌های دینی و سیاسی را کنار گذاشتند و کنار هم قرار گرفتند تا از این وطن دفاع کنند از وطنی که به نام ایران اسلامی است.

عشق به وطن و اهل بیت درهم آمیخته است

امام‌جمعه مشهد مقدس با بیان این‌که امروز مردم ما دوستدار ایران اسلامی هستند، زیرا امروز ایران «قبه الاسلام» است، اضافه کرد: ایران دوستی مردم ما تنها منحصر به «ایران» نیست بلکه این ایران اسلامی است که مردم را در کنار هم متحد کرده است.

وی افزود: یکی از مسئولان نقل می‌کند که در حج سال ۵۸ خدمت امام خمینی (ره) رسیدم تا از ایشان خداحافظی کنم؛ امام به بنده فرمودند «رفتید مدینه خدمت پیامبر (ص) عرض کنید که ایران کشور شماست»؛ لذا ایران امروز، ایران پیامبر (ص) و قبه الاسلام است، زیرا عشق به پیامبر (ص) و اهل‌بیت (ع) با عشق به وطن آمیخته شده است.

امام جمعه مشهد مقدس تأکید کرد: مقام معظم رهبری فرمودند «حرف آخر من این است که خداوند به هرکسی که خدا را کمک کند، کمک می‌کند»؛ کمک کردن به ایران کمک به خداست، زیرا ایران معبد خدا روی زمین ایران است.

آیت‌الله علم‌الهدی به بیانی از شهید نصرالله درباره جایگاه ایران اسلامی در جوامع مختلف اشاره کرد و گفت: عزیزان، عبادت و بندگی خداوند به ایران وابسته است؛ در نتیجه این ایران خواهی و اسلام‌خواهی کمک به خداست و خدا نیز ما را نصرت می‌کند.ایشان اضافه کرد: هر جنگی که یک‌طرفش خداست پیروز است؛ بنابراین ما امروز نسبت به آینده خودمان خوشبخت هستیم که شاهد این پیروزی و تبلورگاه اراده ملی به‌عنوان توجه الهی بودیم. 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->